سالم ترین و بهترین قابلمه برای پخت و پز (کدام قابلمه بهتر است؟)

بهترین قابلمه برای پخت و پز

سرویس قابلمه، ماهیتابه، زودپز و سرخ کن ها از ظروف پخت و پز آشپزخانه محسوب می شوند، بر اساس تکنولوژی های روز خرید ظروف پخت پز وجود دارند که در هنگام انتخاب یکی از آنها برای خرید، ما را دچار مشکل می کنند. در این بین یکی از کالاهایی که به صورت جدید و شیک در بازار وجود دارند مربوط به قابلمه ها است، توجه به جوانب مختلف کالا مانند کیفیت و قیمت قابلمه، از اینکه برای کدام برند است و غیره مواردی هستند که باید مورد توجه قرار گیرند.

انتخاب بهترین قابلمه: وقتی صحبت از خرید قابلمه و ماهیتابه و ظروف آشپزخانه به میان می آید، یکی از مهمترین جنبه هایی که باید در نظر بگیرید این است که کدام جنس ظروف برای شما مناسب است. از مس و آلومینیوم گرفته تا چدن و ​​فولاد ضد زنگ، ظروف پخت و پز دارای مواد مختلفی هستند که برای سبک های پخت خاص مناسب هستند. حقیقت این است که هر نوع ظروفی مزایا و معایبی دارد و در برخی از روش های پخت و پز در مواد خاص بهتر عمل می کنند.

به عنوان مثال، تابه ایده‌آل برای تفت دادن به تغییرات دما بسیار حساس است، در حالی که بهترین قابلمه برای پخت، گرما را با وجود تغییرات دما حفظ و تنظیم می‌کند. این راهنمای مواد ظروف آشپزی به شما کمک می کند تا پیدا کنید کدام قابلمه برای شما بهتر است.

کدام قابلمه بهتر است؟

با توجه به اینکه سرویس های قابلمه موجود در بازار بسیار متنوع هستند و شامل اقلامی مانند قابلمه گرانیتی عروس، سرویس قابلمه کاسیو اصل، قابلمه گرانیتی دسینی، سرویس قابلمه چدنی دالینو و بسیاری دیگر می باشند بیایید باهم به بررسی انواع قابلمه های موجود در بازار بپردازیم:

1- قابلمه های گرانیتی معمولا از مواد نچسب ساخته شده و دوام بالایی دارند. آنها برای پخت آرام، سوپ و خورشت عالی هستند. برای خرید قابلمه گرانیتی کلیک کنید.

2- قابلمه های مسی رسانایی بالایی دارند، به این معنی که به سرعت گرم شده و حرارت را به طور یکنواخت در تمامی قسمت ها پخش می کنند. از آنها برای پخت غذاهایی که نیاز به کنترل دما دارند استفاده می شود.قابلمه های مسی جزو ظروف گران قیمت هستند و برای براق ماندن نیاز به مراقبت و رسیدگی زیادی دارند.

3- قابلمه های چدنی در گروه ظروف سنگین و بادوام دسته بندی می شوند. چدن مقاومت بالایی در مقابل حرارت شدید دارد و برای سرخ کردن و پخت بسیار ایده آل است. حفظ حرارت در ظروف چدنی فوق العاده است،به طوری که می توانند غذا را به مدت زیادی گرم نگه دارند. با این حال، این ظروف بسیار سنگین هستند.

4- وزن سبک و دوام بالا از ویژگی های بارز قابلمه های استیل است، آنها برای پخت و پز با حرارت بالا، مانند سرخ کردن و تفت دادن بسیار مناسب هستند. ظروف استیل به سرعت با محیط هم دما می شوند و نمی توانند مدت زیادی دمای خود را ثابت نگه دارند و به خوبی رقبای خود نیستند، به این معنی که غذا پس از برداشته شدن از روی حرارت می تواند به سرعت خنک شود.

البته این ظروف با توجه به مواد اولیه آن که استیل است براق بوده و جلوه ویژه ای دارد و در طول سالیان طولانی مورد استفاده به هیچ وجه خراب نمی شود. در کف سرویس های قابلمه و ماهیتابه استیل از چدن برای پخش متوازن حرارت استفاده شده به همین جهت حرارت به صورت مناسب در کل ظرف پخش می شود، البته ناگفته نماند ظروف استیلی که در کف آنها از چدن استفاده شده است و به اصطلاح به کف چدن معروف هستند حرارت را برای مدت مناسبی در خود حفظ می کنند. با کلیک روی لینک خرید سرویس قابلمه استیل کرکماز می توانید مشخصات کامل این محصول را ببینید.

در کل هر کدام از این ظروف مزایا و معایب خاص خود را دارند و این نیاز شما است که تعیین می کند کدام یک از قابلمه ها با چه جنس و ویژگی هایی تبدیل به بهترین قابلمه برای شما خواهد شد.

بهترین قابلمه برای ته دیگ کدام است؟

می توان گفت ته دیگ ترد جزو آن دسته از غذاهایی است که کمتر کسی می تواند در مقابلش مقاومت کند. بهترین قابلمه برای درست کردن ته دیگ ترد و خوشمزه، قابلمه ای است توانایی انتقال حرارت بالایی داشته باشد، به طوری که حرارت در همه جای ظرف یکسان پخش شود ،مانند چدن، فولاد ضد زنگ یا مس.

اولین گزینه برای درست کردن یک ته دیگ برشته قابلمه چدنی است چون به آرامی و یکنواخت گرم می شود و گرما را به خوبی حفظ می کند.

قابلمه های استیل هم دست کمی از ظروف چدنی ندارند قطعا می توانند در ساخت ته دیگ به شما کمک کنند، به خصوص اگر دارای هسته آلومینیومی یا مسی باشند. ظروف استیل در مدت کوتاهی گرم می شوند و حرارت را به صورت یکنواخت انتقال میدهند.

با جرات می شود گفت که بهترین رسانای حرارت مس است، بنابراین یک قابلمه مسی به سرعت و یکنواخت گرم می شود و این زمینه را برای شما فراهم می کند که یک غذای فوق العاده با ته دیگ ترد درست کنید.

در نهایت، بهترین قابلمه برای دستیابی به ته دیگ ترد به نوع غذایی که می‌پزید و ترجیح شخصی شما بستگی دارد.

بهترین قابلمه برای پخت و پز

انتخاب بهترین قابلمه برای پخت و پز بستگی به سلیقه و نیاز شما دارد با این حال در ادامه به چند ویژگی کلی از قابلمه ها اشاره می کنیم تا به شما در انتخاب بهترین قابلمه کمک کند:

مواد سازنده: اولین ویژگی که می توان به بهترین قابلمه برای پخت و پز نسبت داد توانایی انتقال حرارت یکنواخت آن می باشد مانند استیل، مس یا چدن.

اندازه: اندازه قابلمه باید متناسب با نوع پختی باشد که انجام می دهید. اگر برای یک خانواده بزرگ یا گروهی از افراد آشپزی می کنید، یک قابلمه بزرگتر ایده آل است. برای مقادیر کمتر، یک قابلمه کوچکتر کافی است.

شکل: شکل قابلمه هم برای انواع خاصی از پخت و پز حائز اهمیت است، به عنوان مثال، یک قابلمه ها برای پخت سوپ، خورش یا تهیه ماکارونی عالی است، در حالی که یک ماهیتابه های پهن و کم عمق برای تفت دادن و سرخ کردن مناسب می باشد.

پوشش نچسب: امروزه بسیاری از قابلمه ها هستند که پوشش نچسبی دارند و علاوه بر اینکه از چسبیدن مواد غذایی به کف ظرف جلوگیری می کنند، شست و شوی آن را هم راحت کرده اند.

دسته ها: یک قابلمه با کیفیت باید دسته های مرغوبی هم داشته باشد تا موقع جا به جایی نشکند و همچنین دمای پایین تری نسبت به سایر سطوح قابلمه داشته باشد تا بدون دردسر بتوان آن را جه به جا کرد.

درب: یک درب خوب و محکم برای حفظ گرما و رطوبت داخل قابلمه مهم است.

دوام: یک قابلمه خوب باید بادوام باشد، بتواند حرارت بالا را تحمل کند و عمر مفید بالایی داشته باشد تا با استفاده مکرر از بین نرود.

تمیز کردن آسان: راحتی در شست و شو یک مزیت برای قابلمه محسوب می شود به طوری که حتی بتوان شستن آن را به ماشین ظرفشویی سپرد.

به طور کلی، بهترین قابلمه ها برای پخت و پز باید از مواد باکیفیت ساخته شوند، اندازه و شکل مناسبی با نوع آشپزی شما داشته باشند، دسته های محکم و درب محکمی داشته باشند و بادوام باشند و به راحتی تمیز شوند.

آیا زودپزها هم قابلمه محسوب می شوند؟

زودپزها در طول زمان به لحاظ شکل ظاهری تغییرات اساسی داشته اند، زودپزهای اولیه با شکل خمره ای و عمیق بودند که تقریبا امکان پخت نوع خاصی از غذاها مانند آبگوشت و خورشت را داشتند اما با پیشرفت های کمی و کیفی که در ساخت زودپزها بوجود آمده امروزه شاهد آن هستیم که زودپزها به غیر از نقش زودپزی غذا، می توانند به عنوان قابلمه و همچنین در صورت داشتن وسایل اضافی به عنوان تابه نیز از آنها استفاده شود. برخی از برندهای تولید کنند زودپزها مانند زودپز یونیک در یک پک دو عدد ظرف قرار می دهد یکی از این ظرف ها عمیق هست که هم به عنوان زودپز استفاده می شود و هم به عنوان قابلمه و ظرف دیگر ارتفاع کمتری دارد که این ظرف هم قابلیت تبدیل شدن به زودپز و هم قابل استفاده به عنوان ماهیتابه را دارد.در اینجا خرید زودپز را می توانید ببینید.

سخن پایانی

اگر قصد خرید بهترین قابلمه برای پخت پز را دارید، باید به چند مورد توجه کنید تا بهترین محصول را انتخاب کنید. در ابتدا باید بررسی کنید که از چه نوع قابلمه‌ای برای چه منظوری استفاده خواهید کرد. در حال حاضر، قابلمه‌های استیل و گرانیتی دو مدل اصلی قابلمه هستند که بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند با همه این موارد انتخاب بهترین قابلمه برای شما بستگی به نیازهای خودتان دارد. در نهایت، به دقت به  برند، سایز، پوشش ضدخش و قیمت قابلمه توجه کنید.  شما می توانید با مراجعه به فروشگاه اینترنتی از شوش بخر ، جدیدترین وسایل برقی آشپزخانه، وسایل ضروری آشپزخانه عروس را با ارزانترین قیمت در تهران با مشخصات دقیق و قیمت های مقرون به صرفه خرید کنید، البته این فروشگاه به سراسر کشور هر روز ارسال دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
0 موارد محصول
حساب کاربری من
خانه